Speedway!

Hittade en ny redigeringsteknik i Photoshop. Gillar slutresultatet skarpt! 
 Kommentarer

Vad kul att du börjat blogga ordentligt igen!
Och det är kul att se framsteg och utveckling! Själv älskar jag att se jämförelsebilder som denna. Får man fråga vad du har gjort nu till skillnad från innan? Alla redigerar ju olika, så det är alltid kul att höra, även om du kanske inte behöver gå in på detaljer om du inte vill :D

Svar: Alltså, blogga ordentligt kan jag nog inte helt hålla med om. HAHA försöker åtminstone göra några inlägg per vecka. Dock inga nya bilder som vanligt. Såjaaa...
Skillnaden på dessa bilder är ju att den första bilden så ser jag motorcykeln "stilla ut" så ville så lite mer fart i bilden. Märker ju nu att den är skapligt överredigerad, men men. Övning ger färdighet ju, right? :)
Det jag gjorde i PS var att markera bakgrunden för hand (tog typ en timme, ehe) och sen gick jag in på Filter - Oskärpa - Rörelseoskärpa. Sedan la jag på lite HDR toning på hela bilden och använde mig utav kurvor. Inte så svårt :)
Hoppas du förstod iallafall!

Och jag blev så glad att du kollar in min blogg ibland. Så det finns lite hopp för min blogg trotts allt. Haha :}
i ♥ p h o t o

Nää men jag tycker mig se mer uppdatering nu på senare tid än för ett tag tillbaka i alla fall!
Ja, men det förstod jag! Även rörelseoskärpan! Men tänkte på allt annat i övrigt också. Allt ser så mycket tydligare ut på den andra redigeringen. Vilket jag gillar! Men det beror nog på HDRtoningen du nämnde. Men rörelseoskärpa är otroligt snyggt. Jag antar att du testat på att fota med lång slutartid för liknande resultat redan på banan? Snabba sporter + långa slutartider = mumsss. Hahah.

Indeed att det gör! Men näää, jag gillar den "överredigerade" looken - kanske för att jag själv gärna passerar den gränsen vad gäller efterbehandling av ren rutin.

Åh, vad roligt att höra! :D Vad bra! Gör mig inte besviken nu. Hahah

Svar: Ja jag har testat det förut, men aldrig fått till det bra. Haha ska testa igen när säsongen startar upp i april/maj.Jag ska försöka att inte göra dig besviken ;)
i ♥ p h o t o

Nää, det är svårt. Har själv inte fått till det riktigt de gånger jag provat!

Det låter som en bra plan! :)

Svar: Ska nog ta med mig stativet nästa gång, brukar oftast aldrig ta med mig det när jag är på speedway :O
i ♥ p h o t o

Bra idé! Det kanske underlättar :D Borde också prova ta med mig stativ till galoppen, men känns lite overkill xD Är ju så van att fota utan.

Svar: Gör de ;)
i ♥ p h o t o


Kom ihåg


Trackback