Plugg.

Hej på er! ♥
Känner mig lite dålig på att uppdatera förtillfället. Har som sagt mycket att göra i skolan. Hänga med, inte vara sjuk, gå på alla lektioner, lämna in uppgifter i tid. Så ja, därför hamnar bloggen på sidan om. Jag bloggar helt enkelt när jag väl kan! 
Idag har jag varit hemma ifrån skolan med smärtor i magen. Men har hunnit städa och tagit det lugnt. Och nu ska jag sätta mig ner och plugga! 
Allt bra med er? ♥
 Det vackra med vintern ❄
Mora
Mönster

Hej på er igen! ♦
Mitt bloggande far upp och ner hela tiden och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska vara en aktiv bloggerska eller inte. Vissa dagar så vill jag bara gå ut med kameran och ta fantastiskt vackra bilder och andra dagar så vill jag bara ta bort bloggen. 
Just nu är det mycket i skolan. Försöker hänga med så gott jag kan med alla arbeten och så. Mycket med vännerna, familjen och flickvännen. Så bloggen hamnar lite på sidan om, MEN jag tänker inte ge upp min dröm än om att bli en av Sveriges största fotobloggar, men jag kommer att bli mer aktiv senare, inte nu, inte om några veckor, kanske om några månader. Men jag har bilder som ligger på lager i min kamera som jag ska redigera och slänga upp. Men håll ut, ni som nu läser min blogg.
 
Puss och kramisar på er! ♥

/Tilda 
 
 
Här är en bild som jag tagit på en utav alla fotolektioner. Man fick tolka temat: mönster.
 Kärlek till teknologi! ♥

Idag åkte jag till stan med familjen för att sedan gå in på Telia butiken och köpa denna skönhet! ♥
Haha det var verkligen dags att köpa sig en ny mobil, så min andra 3GS hållt på att haverera totalt. Haha!
Har du också en iPhone? :)
 Tilda

Åh vad dålig jag är att ta kort på mig. Har inte hänt på länge nu! Haha! Men idag fick jag till frisyren och knäppte några kort! :) ♥