Modell till fotografering?

{Herman, Alexandra, Sofia och Elin}
 
Något som har kommit mig nära hjärtat på senare år är nog porträttbilder. Att fotografera olika personer i olika vinklar och bara leka med ljuset. Att fånga deras skönhet på kort, det är magiskt. Att senare få sitta vid datorn med förväntansfull blick och redigera i timmar. Det är en känsla som inte går att beskriva! ❤
 
Men så kommer man till det här - jag vill fotografera porträtt, men har absolut ingen som vill stå framför kameran. Jag är just nu "modellös" och har absolut ingen att fotografera vilket känns tråkigt, just för att jag har så många idéer på gång. Har skrivit till ett flertal modeller på modellbilder.se men verkar inte få så mycket napp.
 
Saknar verkligen att köra en TFP plåtning med någon modell.
Så har ni vägarna förbi Norrköping, så släng iväg en kommentar! ❤Inspiration - teckna

Bildkälla: we♡it
 Lost boy #2

Några utav mina absolut favoritbilder som jag tagit genom tiderna är dessa bilder på min bror. Vi tillbringade ungefär en halvtimme i skogen men mycket skoj och skratt när dessa bilder togs. 
Så nu har jag gjort en ny och mer annorlunda redigering än vad jag brukar göra.
Men jag tyckte att det blev fin ändå. Även om det inte är i färg! :)
 
 ✿ Sims ✿

{bilderna är tagna ut mitt spel}
 
Googlade lite idag på hur man kunde fotografera simmar när dom gör olika poser. Hittade massa tips! Så nu har jag spelat Sims hela kvällen och tagit en massa kort!
Så superskoj!The Sims 3 ✿

Åh vad jag älskar att spela Sims när man är trött och hemkommen ifrån skolan. Koppla av och bara spela i några timmar. Komma till den där världen där jag bestämmer allt. Så himla mysigt! ♡
Och mitt favoritspel hittils är nog Island Paradise. Speciellt för att man kan vara en sjöjungfru!
Har ni sett att Sims 4 kommer ut 2014?! ÅH vad jag längtar! ♡
 
{bilderna är lånade ifrån google.}
 Förändring.

 
Snacka om förändring.
Jag ser knappt att detta är jag, hon i det långa håret. Jag vet ju såklart att det är jag, men jag kommer knappt ihåg att jag har sett ut sådär. Idag kan jag tycka att jag är väldigt söt på den bilden, men det tyckte jag inte då. Det syns att det är jag, på näsan, munnen och dom blåa ögonen. Saknar min näspiercing väldigt mycket.
 21/6-13 ♡

Så dålig som jag är på att uppdatera, det är hemskt! Totalt glömt bort dessa bilder då jag och min flickvän förlovade oss.
Så ni får ursäkta mig, men här kommer några månader försena bilder.
 
 ❥ Instagram

Just nu på min Instagram:
Glöm inte bort att följa mig där! ---> Tiildisen @ Instagram
 
 ~

 Emmy & Flisa

Nikon D300 - 50mm