Varför jag rekommenderar en reflexskärm.


Nu tänkte jag slänga upp ett fototips som jag rekommenderar till alla där ute som vill ha bättre bilder utan att redigera överdrivet mycket. Allt du behöver är en reflexskärm.

Och vad är då en reflexskärm och hur ser den ut?
Jo en reflexskärm är en stor duk med reflekterade material på. Man riktar själva reflexskärmen på personen man vill fotografera, så solen studsar på reflexskärmen och på personen istället för rak på. Och ovanför har jag gjort vissa exemplar på hur det kan se ut med silverreflex, guldreflex och ingen reflexskärm. Skillnaden är rätt stor faktiskt om man tänker efter! :)
 
Såhär ser min reflexskärm ut.

Vart kan man få tag på en reflexskärm då?
Jag fick min i julklapp och jag vet att den är köpt ifrån Tvspelsweb, men nu har dom ju bytt namn till Kamda.
Min reflexskärm är 110 cm och i den ingår vit, silver, svart och guld. 

Jag rekomenderar alla där ute och skaffa sig en refelxskärm för att det gör så himla stor skillnad. :)
Kamda.se
 
Och tack till världens bästa lillebror som ville ställa upp på detta! :) Mina bilder som skal!

 
 Nu finns mina bilder tillgängliga att köpa som skal! Man kan beställa canvastavlor också och lite annat smått och gått, så skulle du vara intresserad utav att köpa några utav mina bilder så gå in på denna sida --> klicka här <--
  Bildbrist.

 
Lekte lite i photoshop idag och försökte få till en effekt så det ser ut som om jag står bakom en massa lampor, tror jag lyckades rätt så okej ändå. Första försöket, mycket roligt iallafall! 
Använde mig av lensflare och vinjettering på bilden. Någon jag rekomenderar till alla som älskar att leka i Photoshop! :)Inspiration

 
 Bildkälla: kandeeshop
 
Här sitter jag och kollar in en massa olika sidor med kläder och smycken på. Drömmer mig bort lite till en värld där jag har alla pengar i världen så jag kan köpa mig en massa nytt. Detta är några av sakerna som jag ska önska mig i julklapp iallafall. Känner att jag behöver ha något nytt :)
 
 
 Vi tar allt föregivet, vilket vi inte borde.

I dagens läge tar vi allt förgivet. Vissa personer kommer inte alltid att finnas kvar på jorden, samma sak med djuren. Varför jag skriver detta är för att jag också är en sån person som tar dom flesta förgivet.
Men jag har insett nu att livet är skört. Vi borde uppskatta mer det vi har och ta hand om varandra.
Jag är mer än rädd att förlora Embla. Hon är dålig och vi ska till veterinären imorron för att kolla upp henne. Man får helt enkelt hoppas på de bästa, men vi har ingen erfarenhet av veterinärer.
Och jag vill ha flera år med min ögonsten.
Men tänk på en sak, älska varandra och lev i nuet. Allt kan förändras på sekunder.

Jag återkommer lite längre fram med nya bilder. Ta hand om er.
Instagram på blogg.se

Åh så glad man blir av att blogg.se bara hittar på nya finesser hela tiden. Jag var negativ till en början med den nya designen, men nu så älskar jag den! Och alla buggar och de är ju äntligen borta :)
 
Jo de nya som jag upptäckte idag när jag loggade in i skolan är att man kan ladda upp bilder direkt från Instagram från blogg.se. Riktigt smidigt om jag får säga de själv! Man bara loggar in med sitt namn och skriver in sitt lösenord, sen så är de bara att ladda upp bildera. Hihi :)
 
TiiLDZ @ Instagram
 En känsla jag inte kan beskriva.

 
 I think it's autumn!
Vintage effekt!

Att leka i photoshop är nog det roligaste jag vet, och speciellt leka med färger och få fram vissa effekter. Som denna. Jag hittade en video på YouTube där en tjej visar hur man gör en egen vintage effekt, så jag följde hennes steg och sedan la jag till lite eget. Och tillslut spelade jag in min egna action. Riktigt roligt!♥ Höst

 

En härlig höstbild ifrån förra året.
 
Hej igen på er!
Jag är inte direkt den bästa bloggaren om jag ska vara ärlig. Jag har fullt upp i skolan. Och skolan rullar på riktigt bra faktiskt. Klassen är helt underbar, min dator är fantastisk och jag får fotografera med min egna kamera när vi har fotolektioner. Kan de bli bättre?! Nej, jag tror faktiskt inte de. Jag trivs som fisken i vattnet.
 
Imorron är jag ledig hela dagen så då blir de att sova i stort sätt hela dagen och vila upp sig. Ska nog försöka ta mig ut och fotografera lite härliga höstbilder. Märks iallafall att hösten är här nu. Alla härliga färgner börja komma fram vilket jag tycker är underbart!
 
Ska även försöka göra en ny design till bloggen om jag hinner i helgen. Har några fotograferingar att göra. Och så ska jag ju ha tid att sova också, de får man inte glömma. Haha!
 
Men jag hoppas allt är bra med er som fortfarande läser min blogg. Jag kommer att bli bättre på att uppdatera, jag lovar!

Kramisar Tilda Δ♥ Herman Karlsson - Tema Höst
Mina gudar ♥ (GIF-bomb, ehehe)
 Var är Tilda..?

Hej på er!
Har varit rätt dålig på att blogga känner jag. Och att fotografera för den delen, men just nu så pluggar jag och ägnar hela min tid åt skolan. Så tänkte lägga upp en bild mitt hjärta medans jag sitter här och snövlar. Har gått och blivit riktigt sjuk, förkyld och hosta. Har fått penicellin emot det nu, så hoppas jag kan få bli frisk nu så jag får gå till skolan igen nästa vecka :)

Hoppas allt är bra med er!
Jag återkommer!
Kramisar Tilda ♥
 

Embla ♥