Dålig på att blogga = Sant.

Hej och hå igen!
Känner att jag är förbannat dålig på att uppdatera just nu, men som sagt, har fortfarande ingen dator. Beställde en ny dator i torsdags och hoppas på att den kommer snart. Vill så gärna komma igång med photoshop igen. Har ni sett att Photoshop CS6 har kommit nu? Någon som testat de?
Själv är jag sugen på att ladda hem testverisionen och se hur de är. Använder mig själv annars bara av CS3. Kanske dags att uppgradera sig lite. Hihi ^^

Men håll ut mina läsare, jag kommer snart tillbaka med nya bilder. Har en HDR-bild på gång samt lite gratis bloggdesigners åt folket.

Kram så länge! ♥
Vill ha sommar.

Saknaden av sommaren är stor.
Min tvilling. Finaste twin!

 

Denna fina människa är min tvilling. Min finaste twin. ♥

Vi tappade kontakten totalt och bråkade som fan över små saker, men nu är hon äntligen tillbaka i mitt liv igen. Cizzi. Åh fina twin! Är så glad att jag har henne i mitt liv igen, de har varit så tomt utan henne. Trotts att vi inte träffats än, så vet jag att hon står mig nära redan. Vi har så mycket gemensamt. Bara att hon fyller år en dag innan. Jag kunde nog inte få en finare födelsedagpresent än att få tillbaka denna fina människa i mitt liv igen.

Jag älskar dig, twin.
Och jag finns här för dig. I alla lägen.
19 år.

Idag är de min idag. Idag för 19 år sen så föddes jag. Min pappa brukar alltid berätta samma historia som han alltid gör på min födelsedag. Jo att när jag kom ut så skrek jag inte, utan var helt tyst och kollade med mina stora och blå ögon på alla som var i rummet. Hihi min lilla pappa :) ♥

bildkälla: we♥itIbland blir de inte som man tänkt sig.

| Bild ifrån i somras! |

Hej och hå igen!
Livet rullar på som vanligt. Allt är rätt okej just nu. Har designer att göra och har precis gjort klart Sara's design. Hon blev väldigt nöjd med den och de känns underbart att kunna hjälpa folk! :)

Åh vad jag saknar att kunna fotografera. Eller ah, jag kan fortfarande fotografera, men har ingen inspirationskälla direkt. Vädret har varit underbart i flera dagar nu, solen har lyst konstans och de känns verkligen att våren är påväg nu till Umeå!

Nu ska jag kolla på Big Brother och hålla på lite med flera designers. Jag ska försöka ta fler bilder, håll utkik!

Puss Tilda *
Kotte ♥

Kom på att jag glömt visa min nya lilla fillur som kom hem förra veckan - Kotte!
De är så underbart att ha en hamster igen. Hade två för ett år sen, och dom hette DiiOR & DiDDi.
Har ni några djur? :)
Yes!

En bild ifrån i somras :)

Hej på er alla!
Nu är jag äntligen klar med Sara's nya design. Hon har fått tjuvkika lite på den och hon älskar de. Blir så glad över att hon verkligen gillade den. Tog sin tid, och jag lär mig bara mer och mer om bloggdesign ^^ Om de finns fler som vill ha designers som är gjorda av mig är de bara att kontakta mig :)

Nu ska jag ut i de härliga vädret och åka och hälsa på min flickvän! :)

Puss!
Invisible children, KONY 2012.Sprid detta vidare.
Varför jag är så inaktiv på bloggen förtillfället ..

De är för att jag inte har någon dator som klarar av photoshop. Höll på med en bloggdesign till en tjej för någon dag sedan, och när jag nästan var klar med allt så slängde dator ut mig och allt försvann. Så nu är jag tillbaka till ruta ett. Jag ska försöka fixa en dator så fort som möjligt så jag kan börja jobba igen. Men håll ut, jag ska se om jag kan ordna fram en dator så snart som möjligt!

Hoppas allt är bra med er.
Ta hand om er!
/tilda.Bloggdesign.

Har fått väldigt många förfrågningar nu dom senaste dagarna om att olika personer vill ha designers som är gjorda av mig. Och nu har jag antagit utmaningen, jag ska börja med att designa era bloggar!

Eftersom att jag inte har så stor erfarenhet med kodmallar och HTML koder, så tar de extra lång tid för mig att fixa en hel bloggdesign, därför kan priset ligga en aning högt.

Priser:

* Hel bloggdesign - 250:-
* Header - 80:-

Tveka inte heller att kontakta mig via min mail om just bloggdesign: tilda.karlsson93@hotmail.sePortrait.

Tänkte göra ett försök till att vara med i en fototävlinge hos denna tjej ---> Emma, med denna bild.
Och temat är porträtt.
Kika gärna in i hennes fina blogg! :)
Sometimes, i can be beautiful to.
I hope so.
Ny header = Mer bloggande!